9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Vedruna Catalunya impulsa la millora de l’anglès amb un acord amb Cambridge.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació ha signat un acord estratègic amb Cambridge University Press & Assessment amb l’objectiu de millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa a les 39 escoles d’aquesta xarxa educativa, que compta amb més de 22.000 alumnes. Per la nostra escola, Vedruna Valls, l’aliança contempla la formació dels docents i la implementació d’avaluacions formatives a 6è de Primària.

L’acord permetrà a tot l’alumnat de l’escola a accedir a una prova externa de coneixement de la llengua anglesa. Segons explica la directora de l’escola, Montse Anguela, “és essencial fer accessibles aquestes acreditacions oficials perquè tothom pugui gaudir d’una formació d’anglès de nivell i qualitat”. En aquest sentit, considera “és una magnífica ocasió treballar en aquests objectius al costat d’una institució amb la trajectòria i experiència de Cambridge.” Roger Montalà, cap d’estudis de l’escola valora que “tenir accés a aquestes proves externes de nivell ens facilita avançar en la millora constant de l’aprenentatge de l’anglès; estem decidits a aconseguir els nivells establerts dins el marc europeu.”, hi afegeix.

Josep Closa, director General de Vedruna Catalunya Educació, juntament amb Manel Salas, responsable de Pedagogia i Innovació, i Mario Mercader, coordinador d’Activitats Plurilingües, van representar la Fundació a l’acte de signatura, consolidant aquest compromís.

Amb aquest acord, Fundació Vedruna i Cambridge no només busquen millorar el nivell d’anglès dels estudiants, sinó també proporcionar una formació integral que prepari els joves per al futur, amb el suport d’un reconeixement internacional com és el de Cambridge.

Notícia a la web de Vedruna Catalunya

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website