9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Celebrem el Carnaval

La setmana de carnaval va venir marcada per les normes que el rei Carnestoltes havia enviat per tal que totes els alumnes les complissin fins a arribar el dia de la màxima disbauxa.

Els reptes van ser variats, el dilluns pentinats estrafolaris; el dimarts pijames; el dimecres complements esportius o carnavalescs; el dijous maquillatges divertits. El dijous celebràrem també la festa del dijous llarder o gras, amb un taller de truites a primers cicle i a la tarda assaborint el nostre caramel que gentilment ens regalà l’AMPA. I el divendres al matí vestits d’un sol color; i a la tarda amb la temàtica esportiva, balls, desfilades i bon berenar que l’AMPA va oferir a tots els alumnes. A més els alumnes que viatjaran a Irlanda,  amb llurs pares van vendre xocolata calenta amb melindros per recaptar algun caleró!

La tarda del divendres ens acompanyaren dues exalumnes la Laura Cardiel i l’Aina Tudó com a dinamitzadores de la festa. Amb coreografies i engrescant a l’alumnat i familiars. Gràcies, vàreu estar fantàstiques!!!

El més important va ser veure tota l’escola plena de pares, mares, àvies, avis, germans… retornant-los l’alegria de compartir plegats les celebracions de l’escola i veure els seus fills i filles gaudir de la festa sota l’aparença dels seus personatges preferits, ja fossin de temàtica, esportiva, fantàstica…

L’objectiu  principal: gaudir de la normalitat a l’escola!

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website