9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

CELEBREM LA CASTANYADA

El pati de l’escola es va omplir d’olors, tradicions i diversió. 

El passat dimarts 31 d’octubre, el pati de l’Escola Vedruna Valls va estar ple de rialles i olors irresistibles, mentre els alumnes de tots els cursos van celebrar la tradicional Castanyada.

Els alumnes de 1r cicle, van gaudir els dies anteriors a la festa preparant els seus propis panellets. Amb les seves petites mans i molta il·lusió, van barrejar els ingredients  per fer aquests deliciosos dolços tradicionals i, aprofitant el projecte “Els cuiners”, també van elaborar la seva recepta. Els alumnes de 2n cicle, d’altra banda, es van convertir en petits mestres xocolaters, elaborant bombons de xocolata casolans, promovent la seva creativitat per dissenyar formes i decoracions vàries. Alhora, els alumnes de 3r cicle es van encarregar de tallar les castanyes que, més tard, serien cuites per l’AMPA de l’escola.

La culminació de la festa va tenir lloc a la tarda, quan tots els alumnes es van reunir per cantar cançons a les castanyeres, menjar castanyes i panellets, tot gaudint de la cultura tradicional catalana. Així, vestits amb davantals i mocadors, els petits van compartir rialles i cançons amb els seus companys, fent que la festa fos una molt bona estona compartida.
Aquesta festa va representar una oportunitat no només per gaudir del menjar típic d’aquesta estació, sinó també per unir a la comunitat educativa i transmetre les tradicions locals als més petits. Per tant, la castanyada a l’Escola Vedruna Valls va ser una celebració que va combinar tradició, cultura i moments molt especials.   

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website