9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Inauguració de la nova aula STEAM

Tot i que les i els alumnes ja n’han fet ús des de bon inici de curs, i les famílies ja la van poder veure durant les reunions d’inici de curs; el dilluns 23 d’octubre es va fer una inauguració oficial de l’aula STEAM de l’escola.

Cada any l’aula estarà apadrinada per una dona científica. Durant aquest primer any l’Aïda Valls serà l’encarregada de fer aquesta funció. És enginyera informàtica i investigadora a la URV.

Davant dels grans reptes del món actual, (degradació mediambiental, increment de les desigualtats, acceleració de la digitalització, incertesa del futur del món del treball, populismes) l’escola ha d’orientar la seva mirada cap a un propòsit humanista i transformador de l’educació, que ens porti a reconèixer que l’educació també ha de posar en joc valors de respecte per la vida i per la dignitat humana. Uns valors que són necessaris per viure junts en un món que és i serà cada vegada més complex.

A les escoles Vedruna creiem en la força de cada alumne i de cada alumna per crear i millorar el seu petit gran món. Les hores que dediquem als ambients i projectes han de procurar que siguin aprenentatges amb sentit per fer alumnes més competents, capaços de resoldres situacions complexes que puguin resoldre reptes que ens preparen del futur.

És per això que estem orgullosos de tenir un nou espai, l’Aula STEAM, un espai modern i diàfan de 150 m2 que ens ajudarà molt a poder desenvolupar tots aquests reptes.  L’aula STEAM ens ha de permetre realitzar activitats de manera transversal relacionant les diferents disciplines que porta el nom (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics).

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website