9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Menú del mes

MENÚ DEL MES

Servei de menjador

Quedar-se a dinar a l’escola és una opció lliure que comporta, per part dels alumnes i dels pares que volen usar aquest servei, l’acceptació global del seu funcionament, ja que no es redueix al moment de menjar, sinó a un conjunt de serveis que van més enllà i que ocupen el temps comprès entre les 13.00 i les 15.00 h.

Els alumnes que tinguin alguna al·lèrgia (amb una justificació mèdica) tindran un menú adaptat. La resta d’alumnat haurà de menjar de tot, exceptuant els menús de règim per a alumnes amb algun problema intestinal.

El servei de mitja pensió és obert a qualsevol alumne/a que en vulgui fer ús. Pot pagar-se mensualment (per banc o caixa) o diàriament, per tiquet, a la porteria abans de les 9.30 h.

A les famílies que domicilien el pagament per banc o caixa, se’ls descomptarà el cost del dinar en cas d’absència. Cal avisar la porteria abans de les 9.30 h.

El servei de menjador va a càrrec de tres monitores, coordinades per una mestra de l’escola, que vetllaran per tal que els nostres alumnes assoleixin uns bons hàbits.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website