9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Colònies de 3r cicle a Les Cases d’Alcanar

Els dies 3, 4 i 5 de maig els més grans de l’escola es van traslladar a les Cases d’Alcanar per tal de conviure uns dies a prop del mar i del Delta de l’Ebre, realitzant activitats guiades pels monitors de la fundació Pere Tarrés que gestionen l’alberg ELS JOSEPETS.

Els alumnes vam poder descobrir les salines, la varietat d’ocells, i tot jugant assolir ser jugadors tot perxant amb les pontones, tasca del tot complexa, per alguns.

Una gimcana va ser l’eix conductor de la descoberta, i després de sopar un joc de nit per cloure la jornada.

L’endemà jocs a tocar del mar, on les onades acompanyaven en la distància cada moviment, al final, els més agosarats es van remullar, tot volent amagar la frescor de l’aigua. Experiències que quedaran en el record. A la tarda, descoberta de la Llotja i subhasta, tot treballant les diferents modalitats de pesca: palangre, arrossegament, cadup i tresmall.

Classe de 5è al port

El port pesquer de les Cases d’Alcanar, té la particularitat d’haver estat finançant pels propis pescadors, ja que no autoritzaven la creació d’un nou port, donada la proximitat d’altres. La tenacitat del poble va permetre aconseguir el seu propi. I a la vora, l’església de Sant Pere, patró de la població. Al vespre joc musical i ballaruca, on els alumnes de sisè van encetar l’emoció del comiat, ja molt proper, i que a poc a poc es va anar encomant entre els seus companys de 5è.

L’endemà jocs tradicionals i comiat. Tancant les motxilles i recollint totes les emocions compartides.

Uns dies de sol, jocs, i amics.

Seguim, que el curs comença a escurçar-se!

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website