9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Visita a la planta de tractament de residus al Botarell

Els alumnes de tercer i quart van desplaçar-se a la població de Botarell per tal de fer una visita guiada a la planta de tractament de residus, i observant tots els processos de compostatge de la fracció orgánica i el mecànic-biològic de la fracció de la resta dels residus per extreure´n compost agrícola i biogàs, útil per la producció d’energia elèctrica.

En arribar es van dividir en dos grups, un va fer el trajecte en un trenet per tota la instal·lació de forma segura, mentre el Ramon Margalef anava explicant el tractament de tots els residus. I l’altre grup amb la Mar Maté es varen quedar a l’aula d’educació ambiental, on van poder observar els gràfics de la recollida que es fa a Valls, i prenent consciència que tenim una assignatura pendent, que cal millorar, sobretot en la recollida de la fracció orgànica, perquè estem molt per sota de la mitjana.

Classe de 3r a l’aula d’edicació medioambniental

Els alumnes van establir un diàleg on amb conceptes medioambientals van comprendre la importància de tenir una economia circular i no pas lineal. Van parlar de les 7R, què és el porta a porta… I en acabar,i tots van poder prendre una bosseta de compost; oferint-los la possibilitat d’anar a la planta a buscar-ne amb els seus familiars, de forma totalment gratuïta.

Classe de 4t al Parc Botànic

Després van anar al Parc Botànic de Botarell on volem agrair a l’ajuntament la seva amabilitat en obrir-nos els lavabos del parc, permetre´ns passar-hi el migdia.

També agraïm a SECOMSA la visita i el tracte rebut.

Una experiència que segurament repetirem perquè cal sensibilitzar la població de la necessitat de fer correctament el reciclatge.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website