9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Tradició i alegria nadalenca a l’escola.

Durant aquests dies, l’escola ha estat el centre de l’alegria i la celebració, amb un seguit d’activitats nadalenques que han omplert d’il·lusió l’alumnat, els docents i tota la comunitat educativa.

Les aules s’han transformat en tallers de creativitat amb la realització de manualitats relacionades amb Nadal. Concretament, els nens i nenes han posat a prova la seva imaginació i habilitats artístiques confeccionant decoracions per a l’arbre de Nadal i ornamentant les seves pròpies postals per desitjar bones festes als seus familiars.

La il·lusió va créixer amb la visita dels Patges Reials en els primers dies de preparació de Nadal, que van rebre les cartes plenes de desitjos i somnis dels nens i nenes de l’escola. Amb somriures i expectació, van lliurar els seus desitjos i van compartir moments únics amb els emissaris reials.

Una altra activitat destacada va ser el Pessebre Vivent, organitzat per la Llar de l’escola, on els petits artistes van encarnar personatges bíblics recreant l’escena del naixement de Jesús i que van poder visitar els alumnes d’educació infantil. Alhora, un dels moments més esperats va ser la tradicional Cantada de Nadales, en què els alumnes van demostrar el seu talent vocal i van contagiar al públic assistent l’esperit nadalenc a través de les cançons més representatives d’aquestes festes. 

Tot just abans d’iniciar les vacances de Nadal, l’alumnat ha fet cagar el tió, despertant emocions com l’entusiasme, la sorpresa, l’alegria… a més de rialles i crits de celebració en veure els regals que els ha fet cagar el tió.

Sense cap mena de dubte, l’Escola Vedruna Valls ha demostrat un cop més la seva capacitat per crear moments inoblidables i traslladar la màgia de Nadal als cors de tota la comunitat Vedruna.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website