9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Tret de sortida als actes dels 160 anys de l’escola 

El passat divendres, a la Sala de Sant Roc de Valls, es va dur a terme l’acte d’inauguració de l’exposició “De Lledó a Vedruna Valls. 160 anys”. Una exposició que recorda l’escola des de la seva creació l’any 1864, però que fa èmfasi en el present i futur del nostre centre. Aquesta serà visitable fins el proper 10 de març, de dimarts a dissabte de 18 a 20 h. i dissabtes, diumenges i festius d’11.30 a 13.30 h.

Amb aquesta inauguració, iniciem els actes de commemoració d’aquesta fita destacada. Des de la nostra fundació l’any 1864, aquesta institució educativa s’ha dedicat a l’ensenyament de generacions de vallencs i vallenques, convertint-nos així en un actiu important en la història recent de la ciutat.

Al llarg de tot l’any 2024 l’escola Vedruna ha organitzat una sèrie d’activitats que properament s’aniran desgranant. Destaca un cicle de conferències educatives que es realitzaran a la nova aula STEAM de l’escola, i que començaran amb la presentació “Innovem amb fonament? Per una educació basada en l’evidència” a càrrec d’Héctor Ruiz. Aquesta es realitzarà el dilluns 4 de març a partir de les 18.00h i estarà oberta a tota la comunitat educativa de Valls i comarca. Els altres temes que es tractaran en aquest cicle de conferències, seran la lectura a casa i la intel·ligència artificial en l’educació.

Altres actes amb una data ja coneguda, són una cantata al Centre Cultural Municipal el 4 de juny amb la participació de l’alumnat de l’escola i una trobada d’exalumnes el 8 de juny, que coincideix amb la celebració de les festes de l’escola. Aquesta darrera activitat es durà a terme al mateix centre per poder visualitzar els canvis de l’escola amb el pas del temps, reconnectar amb antics companys i companyes i reviure records de la infància. La comissió dels 160 anys continua treballant per dur a terme altres activitats participatives i per totes les edats.

Amb aquesta celebració, reafirmem el compromís amb la tasca educativa i la contribució al creixement i desenvolupament de la societat local. Tothom està convidat a unir-se a aquesta celebració i a compartir aquest moment tan especial amb l’escola.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website